• Rozlúčka s predškolákmi 24.6.2022

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Rozlúčka s predškolákmi 24.6.2022.

            V piatok 24.júna 2022 sa v našej škôlke uskutočnila veľká slávnosť, na ktorej sme sa rozlúčili s našimi milými predškolákmi Z hniezda MŠ tento rok odlietalo 31 Motýlikov a Včielok. Budúcim prváčikom prajeme veľa šťastia a úspechov v ďalšej etape ich života a touto cestou ďakujeme aj rodičom za dôveru a spoluprácu.

          • Divadielko "O kozliatkach"

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Divadielko "O kozliatkach".

            Čo sa môže stať, keď mama koza nie je doma a hladný vlk je za dverami? Vďaka Divadlu Žihadlu bolo v našej škôlke veselo. Príbeh “O kozliatkach” nám prišiel zahrať skvelý umelec, pán Zetek. Ďakujeme za vynikajúci zážitok a tešíme sa na ďalšie predstavenie. Poďakovanie patrí aj SRRZ-RZ pri MŠ Láb za spoluprácu a finančnú podporu.

          • Motýlia záhrada

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Motýlia záhrada.

            Prírodovedné poznávanie a zážitkové učenie sa najlepšie realizuje priamym pozorovaním. Aj naše deti mali možnosť počas mája sledovať metamorfózy našich húseničiek, premenu na kuklu a z nej na krásneho motýľa. A v júni sme sa dočkali! Z piatich nenápadných húseničiek sa vykľuli krásne motýle, ktoré sme vypustili do voľnej prírody. Tak, šťastný let! A príďte sa niekedy ukázať!

          • MDD 2022 - Zábavné dopoludnie s Tomíkom

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album MDD 2022 - Zábavné dopoludnie s Tomíkom.

            Aj dnešný deň sa niesol v znamení detskej radosti a zábavy. Navštívil nás náš kamarát Tomík a predviedol nám cirkusové mecheche. Žonglovanie s loptičkami, kuželmi, taniermi, skvelá príležitosť ako zapojiť detičky do programu A kto by nemal rád bublinky.🫧 S Tomíkom sa nám páčili ešte viac. Od tisíc maličkých bubliniek, ktoré lietali všade naokolo až po obrovitánske bubliny, ktorých sme sa všetci chceli dotknúť. Balónové kreácie spolu s darčekom na záver, to poteší každého. Ďakujeme SRRZ-RZ pri MŠ Láb. ktoré prispelo na super dník s Tomíkom 🫧🤹🙂

          • MDD 2022 - Športová olympiáda

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album MDD 2022 - Športová olympiáda.

            Prvý jún každoročne patrí deťom. Oslavu tohto krásneho sviatku sme si nenechali ujsť ani v našej škôlke. Detičky si svoj veľký deň užili súťažami v Športovej olympiáde, zábavou a diskotékou. Nelenilo sa veru nikomu a tak si malí olympionici odniesli domov aj medaily. K tomu milé i sladké pozornosti, za ktoré opäť patrí vďaka SRRZ-RZ pri MŠ Láb. 💗