• Spieva celá škôlka

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Spieva celá škôlka.

            Piatkové dopoludnie sa v našej škôlke nieslo v znamení spevu. 🎤🎼 Detičky sa predviedli rozmanitými piesňami z domáceho prostredia. Ďakujeme touto cestou rodičom, ktorí si naozaj našli čas pre svoje dieťa a podelili sa s nami o spevácky repertoár, za spoluprácu. Malí speváci si domov odniesli peknú spomienku vo forme diplomu a sladkú odmenu.

          • Korčuľkovo 16.1. - 20.1. 2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Korčuľkovo 16.1. - 20.1. 2023.

            Kurz korčuliarskych zručností našich detí prebiehal počas celého týždňa. Bol zameraný na zvládnutie základných a pokročilejších techník ľadového korčuľovania pod vedením skúsených inštruktorov. V piatok naši korčuliari absolvovali záverečnú hodinu korčuľovania. Deti si celý kurz užili a všetky odchádzali plné zážitkov a nadobudnutých skúseností. Veľké poďakovanie patrí vždy usmiatym inštruktorom a inštruktorkám z HappyKids a pánovi šoférovi Ferimu z Ferri Tours za skvelú náladu a bezpečný odvoz, ale aj pani učiteľkám za pomoc pri obliekaní a obúvaní malých korčuliarov.. Všetkým deťom gratulujeme za úspešné ukončenie Korčuľkova 🙂 Na dopravu prispelo SRRZ-RZ pri MŠ Láb - patrí im veľká vďaka.

          • Divadielko "O deduškovi Mrázikovi"

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Divadielko "O deduškovi Mrázikovi".

            Zavítalo k nám bábkové divadlo Bum Bác s klasickou hudobnou veršovanou rozprávkou "O deduškovi Mrázikovi." Príbeh o Nastenke a namyslenom Ivanovi nás zavidedol do ďalekého Ruska, kde samoľúby mládenec po dlhých potulkách svetom a prekonaných nástrahách úprimnou láskou oživil svoju milú. A ako v každej rozprávke, všetko sa nakoniec na dobré obrátilo. 💗 Divadielko sa realizovalo vďaka finančnému príspevku SRRZ-RZ pri MŠ Láb, týmto ďakujeme za spoluprácu.