• Divadlo SpozaVoza

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Divadlo SpozaVoza .

            V pondelok boli naši škôlkari svedkami zábavnej inscenácie o detektívovi Otovi Žabó, ktorý riešil exkluzívny prípad - stratu malého sobíka. Ten sa jedného dňa vytrhol zo sobieho záprahu a jeho sobí kamaráti ostali bezradní. Nezvyčajnému a hlavne vtipnému detektívovi sa podarilo túto záhadnú situáciu rozuzliť aj vďaka pomoci našich "malých pátračov". Ďakujeme pánovi Mihálekovi za pekné predstavenie a SRRZ-RZ pri MŠ Láb za príspevok na divadielko.

          • Zber zubných kefiek

          • Milí rodičia,

            naša škôlka sa zapojila do zberu použitých zubných kefiek. Pomáhame zbierať kefky pre CURAPROX. Premieňajú ich na koše na triedený odpad.

            Začíname pondelok - 15.1.2024.

            Boxy na zber použitých zubných kefiek nájdete v šatniach v jednotlivých triedach.

            Za každých 100 ks vyzbieraných zubných kefiek dostane naša škôlka kôš na triedený odpad.

            Ďakujeme za spoluprácu.

          • Korčuľkovo 2024

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Korčuľkovo 2024.

            Vieme, že akýkoľvek pohyb je pre dieťa nesmierne dôležitý. Zvlášť, ak ide o šport. V týždni od 15.1. do 19.1.2024 sa naše deti zdokonaľovali v sezónnom zimnom športe - v korčuľovaní. Usilovne trénovali na ľadovej ploche v susednom Zohore. Aké má korčuľovanie prínosy pre vaše deti? Z emocionálneho hľadiska poskytuje korčuľovanie relax, zlepšuje koncentráciu a zvyšuje sebavedomie. Z fyzického hľadiska rozvíja koordináciu, silu a obratnosť a naučí vaše dieťa správnemu držaniu tela. Zo zdravotného hľadiska zlepšuje krvný obeh a svalový tonus, zároveň zlepšuje kondíciu a ohybnosť. Vhodné aj pre alergikov či astmatikov. Pohybom v chladnom prostredí sa dieťa otužuje a zvyšuje sa kapacita pľúc. Korčuliari si tieto chvíle strávené na ľade pod dohľadom inštruktorov z HappyKids užili a veríme, že boli pre ne radosťou a prínosom. Ďakujeme zamestnancom MŠ, ktorí deti sprevádzali, rodičom, ktorí boli nápomocní, SRRZ-RZ za príspevok na dopravu a dopravcovi Ferri Tours za bezpečnú a veselú dopravu.

          • Dental Alarm 1.časť

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Dental Alarm 1.časť.

            Spoločne s deťmi zo Včielok a Motýlikov sme sa zapojili do osvetového projektu Dental Alarm. Celé "školenie" pozostáva zo štyroch návštev v triede škôlkarov, pričom jedna trvá 45 minút a na každú sú pripravené iné témy, aktivity a darčeky. Cieľom je deťom správne vysvetliť všetko okolo zúbkov a pomôcť im vybudovať správne návyky. Tie neprávne totiž spôsobujú zubné kazy a krvácajúce ďasná, ktoré vedú k bolesti, prebdeným nociam, opuchnutým lícam a často aj k strachu z ošetrenia a k celoživotnej traume z prostredia zubnej ambulancie.

          • Oznam

          • Pozývame Vás na rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční 11.1.2024 (vo štvrtok) o 17.00 hod. v triede Včielky (Pavilón D).

             

          • Poďakovanie

          • Sme radi, že aj vďaka našim deťom a ich rodičom sme boli súčasťou krabičiek s kúskom srdca.