• Exkurzia predškolákov do Pekárne v Plaveckom Štvrtku

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Exkurzia predškolákov do Pekárne v Plaveckom Štvrtku.

            V rámci vzdelávacej aktivity sme v dňoch 28.9. a 29.9. s deťmi z tried Motýliky a Včielky navštívili pekáreň v Plaveckom Štvrtku. Deti sa oboznámili s procesom výroby rôznych pekárenských výrobkov. 🥐🥖🥯🍞Vyskúšali si, aké to je pracovať s cestom a dozvedeli sa, akú pracovnú náplň má profesia pekár. Za exkurziu ďakujeme Gama Pekáreň - Štvrtecká Pekáreň - Gamapek SK a pani Ivke Penciakovej, ktorá nás exkurziou ochotne sprevádzala. Deti boli za svoju pozornosť i pracovitosť odmenené sladkým prekvapením a domov si okrem pekných zážitkov odniesli aj sladký výrobok z ponuky pekárne.

          • Tanečníček v MŠ

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Tanečníček v MŠ.

            V piatok 22. septembra nás prišla pozrieť milá pani lektorka z ANIMATEAM, ktorá detičkám z tried Motýlikov a Včielok odprezentovala záujmový krúžok Tanečníček. Našim škôlkarom sa prihovorila prostredníctvom maňušky - líštičky. A tak sa s nami v triede ocitla nová kamarátka - „líška Dada, ktorá má deti rada“. S týmto heslom a plná energie i nadšenia nám prišla predviesť základné tanečné kroky na modernú i ľudovú nôtu, zaujímavé hry a veselé pohybové kreácie. Cieľom krúžku je zlepšenie držania tela a koordinácie pohybu, rozvoj rytmického cítenia, ale najmä kultivovaný tanec a zábava.

          • Bábkové divadlo Slniečko - Malí huncúti

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Bábkové divadlo Slniečko - Malí huncúti.

            Dnes našu materskú školu navštívilo bábkové divadlo Slniečko z Piešťan. Predstavenie MALÍ HUNCÚTI bolo o režime dňa, hygiene, dodržiavaní pravidiel slušného správania a upratovaní hračiek. Interaktívnou hravou formou,, prostredníctvom piesní a pohybových aktivít, boli všetky deti zapojené do príbehu. Deťom sa divadielko veľmi páčilo a z predstavenia odchádzali s usmiatymi tváričkami. Ďakujeme SRRZ-RZ za spoluprácu.

          • Oznam - rodičovské združenie - ZMENA termínu

          • Vážení rodičia,

            pozývame Vás na rodičovské združenie, ktoré sa bude konať v stredu 6.9.2023 o 17:00 hod. v MŠ - v triede Včielky (Pavilón D). 

            Vzhľadom na dôležitosť informácií je Vaša účasť nutná!