• Divadlo "Danka a Janka"

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Divadlo "Danka a Janka".

            Divadlo na Predmestí zavítalo do našej škôlky s veselým a hravým predstavením ,,Danka a Janka", v ktorom nás dve veselé sestričky dvojičky a brat Miško zoznámili s ich dobrodružstvami a rozprávkovou kamarátkou Gevenduchou. Spolu s „dvojbodkami" sme si zaspievali i zatancovali. Ďakujeme za milú, úsmevnú návštevu plnú radosti a dobrej nálady ako umelcom, tak i SRRZ-RZ pri MŠ Láb za finančnú podporu.

          • Rozprávkový karneval 2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Rozprávkový karneval 2023.

            Chystajte si deti masky, bude smiech a špás, fašiangový karneval dnes prišiel medzi nás. Vo štvrtok 9.2.2023 sme si užili dopoludnie plné zábavy a skvelej nálady so Seňorom Kaktusom. Karnevalové šantenie rozžiarilo všetky detské očká. Po veľkolepej diskotéke s množstvom súťaží a smiechu si detičky domov odnesú pekné darčeky. Veľká vďaka patrí predajni Terno Láb za cukrovinky pre deti a samozrejme nášmu OZ SRRZ-RZ pri MŠ Láb za finančný príspevok na karnevalovú veselicu. Tešíme sa o rok zas!

          • Lego výlet do škôlky

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Lego výlet do škôlky.

            Počas februára prebieha v našej škôlke workshop zameraný na rozvoj konštrukčného myslenia, jemnej motoriky a priestorového vnímania pomocou stavebníc LEGO. Stavanie rôznych objektov učí deti vnímať svet trojrozmerne a uvedomovať si vzdialenosti. Pri stavaní podľa návodu sa učia pretransformovať dvojrozmernú kresbu do trojrozmernej reality.