• Dôležitý oznam

          • Z dôvodu havarijného stavu - prerušenie dodávky vody v obci - bude dnes 23. mája 2022 prevádzka MŠ prerušená. 

            ĎAKUJEME za pochopenie.

          • Koncoročný výlet Motýliky a Včielky

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Koncoročný výlet Motýliky a Včielky.

            Slnečný štvrtkový deň sa niesol v znamení koncoročného výletu do Eko Parku v Piešťanoch. V kontaktnej ZOO sme mali možnosť spoznávať známe, ale aj menej známe zvieratká, vstúpiť priamo medzi niektoré z nich a nakŕmiť ich. Stihli sme chutný obed na terase miestnej reštaurácie a nechýbal ani pohyb na parádnom ihrisku. Výlet sme si všetci užívali vo výbornej nálade.

            💚 Ďakujeme SRRZ-RZ pri MŠ Láb za poskytnutie finančných prostriedkov na dopravu a vstupné pre deti. 💚

          • Koncoročný výlet Lienky a Žabky

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Koncoročný výlet Lienky a Žabky.

            Vo štvrtok 19. mája 2022 sa detičky z tried Lienok a Žabiek zúčastnili koncoročného výletu do Minizoo a sokoliarne Devín. Zoznámili sa s rôznymi zvieratkami, ktoré si mohli pohladiť i nakŕmiť, naši dravci sa nám predstavili v plnej kráse a deťúrence sa mohli vyšantiť aj na miestnom ihrisku. Domov sme odchádzali spokojní a plní nových zážitkov.

            💚 Ďakujeme SRRZ-RZ pri MŠ Láb za poskytnutie finančných prostriedkov na dopravu a vstupné pre deti. 💚

          • Plavecký výcvik - deň prvý

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Plavecký výcvik - deň prvý.

            Od pondelka 9. 5. 2022 naši predškoláci zahájili kurz plávania v ŠH Malina. Veríme, že nadšenie z plávania vydrží malým plavcom počas celého trvania kurzu a okrem plaveckých zručností nadobudnú aj pozitívny vzťah k tomuto zdraviu prospešnému športu.

          • Deň matiek v Lábe

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň matiek v Lábe.

            Druhá májová nedeľa patrí všetkým mamám. Pri príležitosti osláv tohto sviatku usporiadala kultúrna komisia obce Láb na futbalovom ihrisku slávnostné popoludnie, ktorého sa zúčastnili aj deti z triedy Motýliky a Včielky.

          • Deň matiek v MŠ

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň matiek v MŠ.

            "Tak ako tmavú noc rozjasní hviezdička, rozjasní u nás deň úsmevom mamička. Tak ako od rosy nad ránom skrásnie kvet, v maminom objatí zjasnie mi celý svet."

            V piatok 6. mája 2022 sme v našej škôlke oslávili Deň našich najdrahších. Detičky si s láskou uctili svoje mamičky kultúrnym pásmom básní, piesní, tančekmi i divadielkom a potešili ich srdiečka vlastnoručne vyrobenými darčekmi. Všetkým mamičkám, ale aj ockom a babičkám ďakujeme, že zavítali medzi nás. 💗

          • Exkurzia v múzeu Michala Tillnera v Malackách

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Exkurzia v múzeu Michala Tillnera v Malackách.

            Deti z tried Včielok a Motýlikov navštívili v stredu 4. 5. 2022 múzeum Michala Tillnera, mestskú knižnicu a obrazovú galériu v Malackách. Videli sme unikátnu expozíciu kultúrnych a historických pamiatok mestského významu i pamiatok, ktoré sa viažu k minulosti života ľudu v celom regióne Záhoria. Náučný výlet sme zavŕšili sladkou odmenou v ROMA zmrzline, v ktorej nám náramne chutilo.

            ĎAKUJEME SRRZ-RZ pri MŠ Láb za financie použité na dopravu. Zmrzlinka bola hradená z prostriedkov MŠ. 

          • Deň matiek v obci

          • Kultúrna komisia obce Láb Vás pozýva v nedeľu 8.5.2022 na Deň Matiek na futbalové ihrisko.

            Vystúpia deti z MŠ a ZŠ Láb a o kultúrny program sa postará dychová hudba DH Malačané.

          • Projekt Čerstvé hlavičky s Kauflandom

          • Milí naši rodičia, priatelia, známi!

            Prosíme všetkých o pomoc pri hlasovaní v Čerstvých hlavičkách!

            Hlasovanie bude prebiehať v termíne od 28.4.2022 do 1.6.2022 na stránke Čerstvé hlavičky.

            Postup:

            1. Návštevník, ktorý sa rozhodne zapojiť do hlasovania, sa pri prvej návšteve zaregistruje na stránke www.cerstvehlavicky.sk - REGISTROVAŤ. (Pokiaľ má už na stránke vytvorený účet, tak sa doň musí prihlásiť.) Registráciu alebo prihlásenie návštevník vykoná až po vybraní školy, ktorej chce dať svoj hlas.

            2. Uvediete emailovú adresu a zvolíte si heslo.

            3. Zadáte svoje telefónne číslo, na ktoré Vám príde SMS s overovacím kódom a zakliknete všetky súhlasy. Po zadaní správneho kódu sa dokončí registrácia.

            4. Zahlasujete za našu škôlku. Škôlku si vyberiete zo zoznamu – do políčka začnete vpisovať názov školy alebo obce a nájde Vám danú školu. Kliknete už len na "Odoslať hlas" Po dokončení registrácie sa udelí hlas škole, ktorú si návštevník zvolil pred zahájením registrácie. Odoslaný hlas sa danej škole ihneď pripočíta a poradie sa na stránke v reálnom čase upraví. Návštevník môže hlasovať za jeden deň iba jedenkrát.

            Vopred Vám ďakujeme za každý Váš hlas!

          • 22. apríl - Deň Zeme

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album 22. apríl - Deň Zeme.

            Po rozprávkovej noci v škôlke sme nabrali druhý dych a podporili dnešný Deň Zeme brigádou v blízkom okolí. Hoci nám počasie plánovanú trasu výrazne skrátilo, neodradilo nás. Našu Zem si chceme chrániť, starať sa o ňu a neznečisťovať ju odpadkami. Usilovní škôlkari sa tejto výzvy ujali s chuťou a zanietením, za čo im patrí veľká pochvala.

          • Andersenova rozprávková noc v našej škôlke

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Andersenova rozprávková noc v našej škôlke.

            Vo štvrtok 21.4.2022 sme v našej škôlke zažili Andersenovu rozprávkovú noc. Celý večer bol plný aktivít a tajomných prekvapení. Okrem krásneho bábkového predstavenia „O lenivom Kubkovi“ pod vedením manželov Stražanovcov, detičky museli zdolať veľa rozprávkových úloh, aby sa dostali k vytúženému pokladu v pieskovom mori. Ten strážila ozajstná morská víla. Rozprávali sme sa tiež o tom, ako vzniká kniha, vyrobili sme si záložky do tej svojej obľúbenej a úspešne sme zdolali aj výzvu v hľadaní pyžamka. No a čo by to bola za noc v škôlke bez poriadnej disco-párty. Po výdatnom tanci nám zase všetkým dobre padla ozvučená rozprávka Cisárove nové šaty. Veru, mnohé deťúrence už jej koniec dosnívali sladkým sníčkom. Prajeme všetkým rodičom dobrú noc a tešíme sa nich zajtra.

          • Veľkonočná pokladovka Včielok s Motýlikmi

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Veľkonočná pokladovka Včielok s Motýlikmi.

            V stredu 20.4.2022 sme sa s detičkami z tried Motýlikov a Včielok zúčastnili Veľkonočnej pokladovky v Lábe. Počasie nám vyšlo ukážkové 🌞Na trase pokladovky sme plnili úlohy i hádanky a užili sme si aj pohybové aktivity. Pátračom sa darilo a úspešne dorazili až k sladkému pokladu. Ďakujeme “Move & Think” za úžasné dobrodružstvo a krásne chvíle, ktoré sme pri hľadačke zažili. ♥️