• Divadlo "Danka a Janka"

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Divadlo "Danka a Janka".

            Divadlo na Predmestí zavítalo do našej škôlky s veselým a hravým predstavením ,,Danka a Janka", v ktorom nás dve veselé sestričky dvojičky a brat Miško zoznámili s ich dobrodružstvami a rozprávkovou kamarátkou Gevenduchou. Spolu s „dvojbodkami" sme si zaspievali i zatancovali. Ďakujeme za milú, úsmevnú návštevu plnú radosti a dobrej nálady ako umelcom, tak i SRRZ-RZ pri MŠ Láb za finančnú podporu.

          • Rozprávkový karneval 2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Rozprávkový karneval 2023.

            Chystajte si deti masky, bude smiech a špás, fašiangový karneval dnes prišiel medzi nás. Vo štvrtok 9.2.2023 sme si užili dopoludnie plné zábavy a skvelej nálady so Seňorom Kaktusom. Karnevalové šantenie rozžiarilo všetky detské očká. Po veľkolepej diskotéke s množstvom súťaží a smiechu si detičky domov odnesú pekné darčeky. Veľká vďaka patrí predajni Terno Láb za cukrovinky pre deti a samozrejme nášmu OZ SRRZ-RZ pri MŠ Láb za finančný príspevok na karnevalovú veselicu. Tešíme sa o rok zas!

          • Lego výlet do škôlky

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Lego výlet do škôlky.

            Počas februára prebieha v našej škôlke workshop zameraný na rozvoj konštrukčného myslenia, jemnej motoriky a priestorového vnímania pomocou stavebníc LEGO. Stavanie rôznych objektov učí deti vnímať svet trojrozmerne a uvedomovať si vzdialenosti. Pri stavaní podľa návodu sa učia pretransformovať dvojrozmernú kresbu do trojrozmernej reality.

          • Spieva celá škôlka

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Spieva celá škôlka.

            Piatkové dopoludnie sa v našej škôlke nieslo v znamení spevu. 🎤🎼 Detičky sa predviedli rozmanitými piesňami z domáceho prostredia. Ďakujeme touto cestou rodičom, ktorí si naozaj našli čas pre svoje dieťa a podelili sa s nami o spevácky repertoár, za spoluprácu. Malí speváci si domov odniesli peknú spomienku vo forme diplomu a sladkú odmenu.

          • Korčuľkovo 16.1. - 20.1. 2023

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Korčuľkovo 16.1. - 20.1. 2023.

            Kurz korčuliarskych zručností našich detí prebiehal počas celého týždňa. Bol zameraný na zvládnutie základných a pokročilejších techník ľadového korčuľovania pod vedením skúsených inštruktorov. V piatok naši korčuliari absolvovali záverečnú hodinu korčuľovania. Deti si celý kurz užili a všetky odchádzali plné zážitkov a nadobudnutých skúseností. Veľké poďakovanie patrí vždy usmiatym inštruktorom a inštruktorkám z HappyKids a pánovi šoférovi Ferimu z Ferri Tours za skvelú náladu a bezpečný odvoz, ale aj pani učiteľkám za pomoc pri obliekaní a obúvaní malých korčuliarov.. Všetkým deťom gratulujeme za úspešné ukončenie Korčuľkova 🙂 Na dopravu prispelo SRRZ-RZ pri MŠ Láb - patrí im veľká vďaka.

          • Divadielko "O deduškovi Mrázikovi"

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Divadielko "O deduškovi Mrázikovi".

            Zavítalo k nám bábkové divadlo Bum Bác s klasickou hudobnou veršovanou rozprávkou "O deduškovi Mrázikovi." Príbeh o Nastenke a namyslenom Ivanovi nás zavidedol do ďalekého Ruska, kde samoľúby mládenec po dlhých potulkách svetom a prekonaných nástrahách úprimnou láskou oživil svoju milú. A ako v každej rozprávke, všetko sa nakoniec na dobré obrátilo. 💗 Divadielko sa realizovalo vďaka finančnému príspevku SRRZ-RZ pri MŠ Láb, týmto ďakujeme za spoluprácu.

          • Vianočná besiedka

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočná besiedka .

            Vianoce sú kresťanské sviatky narodenia Ježiška a sú sviatkami pokoja a mieru. Vianočný príbeh o Ježiškovi priblížil deťom význam týchto sviatkov, a zároveň sme si pripomenuli tradičné slovenské Vianoce, ich obyčaje a zvyky. Spolu sme si zaspievali tradičné vianočné piesne a zavinšovali vianočné a novoročné vinše. A ako to už zvyčajne býva, prišiel Ježiško aj k nám - nielen do srdiečka, ale aj do škôlky a potešil deti novými hračkami. Strávili sme spolu krásne vianočné dopoludnie. Ďakujeme touto cestou SRRZ-RZ pri MŠ Láb, ktoré prispelo na darčeky pre deti.

          • Vianočná pošta pre seniorov

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočná pošta pre seniorov.

            Tento rok sme sa zapojili aj do projektu #vianocnapostapreseniorov organizovaného pod záštitou Pohodovo.sk. Pozdravy vlastnoručne pripravili naši škôlkari. Veríme, že zahrejú pri ❤️ 85 seniorov zo Zariadenia pre seniorov vo Zvolene a z Domu seniorov z Tatranskej Štrby. Boli vyrobené s láskou. 🎄

          • Voľby členov do Rady školy - zákonní zástupcovia

          • Vážení rodičia,

            oznamujeme Vám, že dňa 21.12.2022 (streda) v čase od 00:00 - 23:59 h. prebehnú voľby členov do Rady školy za zástupcov rodičov online, formou anonymného hlasovania cez web stránku školy EduPage

            Potrebné informácie Vám budú zaslané pred voľbami cez edupage, príp. mailom.

             

          • Stravná jednotka podľa nových finančných pásiem

          • Dovoľujeme si Vás informovať, že Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR zverejnilo nové

            Finančné pásma na nákup potravín na jedno jedlo podľa vekových kategórií stravníkov účinné od 01. 01. 2023.

            Na základe VZN č.3/2022, ktorým sa mení a dopĺňa VZN č. 12/2019, v znení VZN č.1/2022, ktorým sa určujú

            výšky príspevkov v školách a školských zariadeniach v zriaďovateľskej pôsobnosti Obce Láb s účinnosťou

            od 01.01.2023 sa zvyšuje stravná jednotka v MŠ nasledovne:

            Desiata:                                   0,50 €

            Obed:                                      1,20 €

            Olovrant:                                 0,40 €

            Spolu na nákup potravín:    2,10 €

            Réžia:                                     0,43 €

            SPOLU:                                  2,53 € /deň 

             

                    Mgr. Dagmar Blažíčková     

                            riaditeľka MŠ 

                                     a

                         Petra Gabrišová

                             vedúca ŠJ

          • Vianočná pekáreň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočná pekáreň.

            Aj v tento vzácny adventný čas sa našou škôlkou niesla vôňa medovníčkov. Práca nám šla pekne od ruky, detičky to náramne bavilo. Nakuknite, akí boli šikovní! 😉 Upečieme medovníčky, zoberieme do ručičky. Krásne sú a voňajú, pokoja nám nedajú. ♥️

          • Mikulášske slávnosti v obci

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Mikulášske slávnosti v obci.

            V sobotu 10.12. 2022 sme privítali v našej obci vzácnu návštevu - Mikuláša s jeho pomocníkmi. Mali vystúpiť naši predškoláci, ale nakoľko boli takmer všetci chorí, aspoň naše Žabky ho uvítali krátkym programom. ♥️

          • Vitaj u nás, Mikuláš!

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Vitaj u nás, Mikuláš!.

            "Mikuláš, Mikuláš, priateľ náš starý, každý rok nosievaš do okien dary. Mikuláš, Mikuláš, ty veľký svätý, každý rok myslievaš na dobré deti.." Ďakujeme touto cestou aj SRRZ-RZ pri MŠ Láb za balíčky pre deti.

        • Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok
          • Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok

          • Ďakujeme všetkým, ktorí sa do celoslovenskej výzvy akýmkoľvek spôsobom zapojili, detičkám za krásne pozdravy a krásne výtvory, ktoré vyrábali od srdca. Deti počas projektu vnímali jeho dôležitosť, so záujmom sa zapájali do zostavovania krabíc. Sme radi, že sme sa mohli zapojiť do tohto projektu s krásnou myšlienkou už po druhýkrát.